TÜRK ÜNİVERSİTELİ KADINLAR DERNEĞİ

NİSAN 2019 BAŞKANIN OLAĞAN GENEL KURUL MESAJI

Değerli Üyelerimiz,

13 Nisan 2019 tarihinde Türk Üniversiteli Kadınlar Derneğinin Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.

Divan Başkanı önceki dönem Genel Başkanlarımızdan Sn.Nazan Moroğlu, divan üyeleri Antalya Şube Başkanımız Sn.Ayla Yüksel ve İstanbul Şube üyemiz Sn. Fatoş Serin idi. Kendilerine teşekkür ederiz.

Bu Olağan Genel Kurul'da genel temayülün aksine 2 Genel Başkan adayımız vardı;
Avukat Sn.Aydeniz Alisbah Tuskan ve Mat.Yük.Mühendisi Hülya Yüksel.

Seçim sonucunda oy çokluğu ile Genel Başkan olarak Hülya Yüksel seçildi.

Sn. Aydeniz Alisbah Tuskan gibi değerli bir adayın olmasının derneğimiz ve benim için onur verici olduğunu belirtmek isterim.

Görevi devir aldığım Genel Başkanımız Prof.Dr. Gaye Erbatur'a 2014 yılından itibaren yaptığı tüm çalışmalar için teşekkür eder ve saygı ile selamlarım.

Derneğimizi geleceğe taşıyan, geçmişimizi koruyan Kadın Eserleri Kütüphanesi ile yapılan TÜKD Arşivi projesi geçtiğimiz dönemde yapılan Hocamızın başlattığı önemli projelerden birisidir. "Geçmişine gereken değeri vermeyenin, geleceği olmaz" sözünün önemine inanan birisi olarak Yönetim kurulumuz ve şube başkanlarımız ile yeni hedefler, projelerle birlikte bu projeyi de devam ettireceğimizin bilinmesini isterim.

2016-19 döneminde görev alan Genel Merkez Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Şube Başkanları, Yönetimleri ve üyelerimizin özverili çalışmaları, derneğimize farklı alanlarda kattıkları değerler ve emekleri için teşekkür ederim.

2019-22 döneminin tüm Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği ailemize birlik, beraberlik, güç getirmesini ve ülkemiz için değer katan projeler gerçekleştirmemizi arzu ettiğimi belirtmek isterim.

Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği

Genel Başkan